Novi välkomnar Wester+Elsner till Blasieholmen

Novi hyr ut 1000 kvm på Blasieholmen till arkitektbyrån Wester+Elsner.

Novi Real Estate har i uppdraget för Gamla Livförsäkringsbolaget SEB Trygg Liv (publ) tecknat ett åttaårigt hyreskontrakt med arkitektbyrån Wester+Elsner avseende ett helt våningsplan om ca 1 000 kvm i fastigheten Käpplingeholmen 4. I och med uthyrningen till Wester+Elsner har Novi slutfört uthyrningsarbetet för de fyra våningsplanen som Roschier lämnade i början av året och fastigheten är nu fullt uthyrd. Nyligen tillträde Moderaterna de två översta våningsplanen samt att Giertz Vinimport har utökat sina befintliga ytor i fastigheten.

”Det är mycket glädjande att få välkomna Wester+Elsner till fastigheten där även vi själva har valt att etablera vårt huvudkontor. Uthyrningsarbetet med Käpplingeholmen 4 har varit mycket framgångsrikt generellt och i synnerhet det inspirerande arbetet med Wester+Elsner. Vi ser fram emot att under mitten av Q4 få leverera en skräddarsydd lokal till vår nya hyresgäst”, säger Jonas Weimer, uthyrningsansvarig på Novi Real Estate.

För oss arkitekter är det egna kontoret så klart extra viktigt, och dom som varit hos oss vet att vi sitter fint redan idag. Men efter mer än tio år på samma adress känns det fantastiskt att snart få flytta in i nya lokaler anpassade efter våra önskemål. Mitt i en expansiv fas samlas vi på ett nyinrett våningsplan i ett fantastiskt hus. Samtidigt som vi sitter kvar i city. Vi ser verkligen fram emot flytten och att få vännerna på Novi som grannar”, säger Lars Wester, partner på Wester+Elsner Arkitekter AB.

Kontaktperson
Jonas Weimer, Uthyrningsansvarig, Novi Real Estate AB
+46 10 33 11 330
jonas.weimer@novire.se

Kinga Kinnunen, Kundansvarig, Novi Real Estate AB
+46 10 33 11 302
kinga.kinnunen@novire.se

Serviceanmälan