Gå på visning innan visningen

När det passar

Vill du gå på kontorsvisning mitt i natten eller en annan tid som passar dig? Vill du ta med 1000 kollegor? Vill du se hur lokalen ser ut med era möbler innan du bestämmer dig? Inga problem! Genom att erbjuda virtual reality-visningar eller 360-bilder på flera av våra objekt kan du få en bra känsla för lokalen utan att fysiskt vara på plats.

Det pratas mycket om VR (virtual reality), AR (augmented reality) och virtuella världar inom spel- och nöjesbranschen men vi på Novi tycker att fler borde använda tekniken för att skapa kundnytta. Därför lanserar vi nu fler av våra objekt i den virtuella världen och bjuder in till VR-visningar. Du behöver inget särskilt VR-kit för att kunna ta del av visningen och se kontoret i 360.

Med virtual reality kan du få en bra uppfattning om en lokal utan att behöva besöka den fysiskt. En VR-visning ger en känsla för objektets rumsliga dimensioner, ljusinsläpp och planering på ett sätt som vanliga bilder aldrig kan förmedla. Utan att du faktiskt behöver åka dit. Smart i alla lägen och förstås extra praktiskt om du letar lokal på avstånd, i en annan stad exempelvis.

”Att erbjuda VR-visning av våra lokaler är ett enkelt sätt att spara framtida kunder både tid och pengar. Ett bra exempel på det vi kallar Novi-effekten.”

Fredrik Lindén, Uthyrningsansvarig på Novi.

Nästa steg

Det är mycket som ska stämma med en ny lokal. Storlek, läge, hyra och skick på objektet spelar alla in och gör att det kan bli många långa resor och visningar för den som är intresserad av att flytta. Genom att gå på VR-visningar förenklas och effektiviseras processen betydligt.

Nästa steg i vår virtuella värld är att addera augmented reality för både nya och befintliga kunder. Det innebär att du som kund kommer att kunna möblera om, ändra planlösningar och ytskikt och se resultatet direkt på datorn. Bra för dig, miljön och plånboken – och ytterligare ett exempel på det vi kallar Novi-effekten.

Serviceanmälan