Novi hyr ut till Lyko

Novi Real Estate hyr ut dubbelt till Lyko.

Novi Real Estate har i juni hyrt ut alla vakanta lokaler i fastigheten Italien Större 12 på Birger Jarlsgatan 37, Stockholm.

Novi Real Estate har på uppdrag av Gamla Livförsäkringsaktiebolaget SEB Trygg Liv (publ) hyrt ut totalt tre lokaler i fastigheten Italien Större 12. Lyko Group AB har valt att utöka sina lokaler och kommer att hyra ytterligare två lokaler samtidigt som de förlänger sitt befintliga avtal. Utöver Lykos utökning har även en kontorslokal på 120 kvm hyrts ut genom ett 5-årigt hyresavtal. Fastigheten är nu fullt uthyrd.

Lyko Group AB är sedan länge hyresgäster i fastigheten med en hårvårdssalong och hyr nu ytterligare en butik/salong om 286 kvm på adressen samt ett kontor om 374 kvm. Lyko är en hårvård- och skönhetsspecialist, aktiv på de nordiska marknaderna och med försäljning online samt via integrerade butiker och salonger.

”Möjligheten att etablera ytterligare en enhet på Birger Jarlsgatan 37 skapar förutsättningar för att renodla och ytterligare stärka kundupplevelsen med både en hudvårdssalong och en hårvårdssalong. Det nya kontoret ger oss närhet till verksamheten samt erbjuder det flexibla och yteffektiva kontor vi behöver” säger Joanna Hummel, VD på Lyko Group AB.

”Det är roligt att Lyko väljer att utöka med både hudvårdssalong och kontor hos oss. Vi är stolta att kunna leverera långsiktiga lokallösningar och strategiskt jobba med våra befintliga hyresgäster” säger Fredrik Lindén, Uthyrningsansvarig på Novi Real Estate AB.

Kontaktpersoner
Fredrik Lindén, Uthyrningsansvarig, Novi Real Estate AB
+46 10 33 11 340
fredrik.linden@novire.se

Kinga Kinnunen, Kundansvarig, Novi Real Estate AB
+46 10 33 11 302
kinga.kinnunen@novire.se

 

 

 

 

 

 

Serviceanmälan