Teknisk förvaltare till Göteborg -vi blir fler

Novi fortsätter att växa med nya uppdrag och medarbetare, nu kommer en unik möjlighet att få vara med i en nystartad förvaltningsverksamhet i ett entreprenörsdrivet företag med starka ägare.

Arbetsuppgifter:

Som teknisk förvaltare arbetar du i ett team med kundvärdar och kommersiella förvaltare och stöttar i samtliga teknik- och projektfrågeställningar rörande fastigheterna i aktuell fastighetsportfölj. Portföljen innefattar i huvudsak kommersiella fastigheter med hög installationstäthet.

Du ansvarar för upprättande av budget, prognos och affärsplaner avseende teknik och underhållsprojekt samt uppföljning av hela kostnadssidan. I rollen ingår även att löpande tillse att gällande myndighetskrav efterlevs. Du har daglig kontakt med hyresgäster och ansvarar för upphandling och styrning av entreprenörer.

Erfarenhet

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för teknisk förvaltning, har goda kunskaper inom fastighetsdrift och har arbetat med underhållsprojekt, energifrågor, upphandlingar samt har förhandlingsvana. Vi ser gärna att du har en relevant teknisk högskoleutbildning eller KY-utbildning.

Personliga egenskaper

Som person är du självgående och har ett personligt driv. Din roll innebär att du har många olika kontaktytor, både internt och externt, och det är därför viktigt att du har god social förmåga och lätt för att samarbeta. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Då resor förekommer är körkort ett krav.

För mer information och ansökan

För mer information om tjänsten kontakta Jimmy Ronstad 010-331 14 01.

Skicka din ansökan till jagvillhajobbet@novire.se

 

Välkommen med din ansökan!