Kontor, 2 673 m2, Sankt Eriksgatan 121, Stockholm

Möjlighet att hyra en mycket spännande kontorslokal i en fantastisk fastighet i Vasastan nära Stockholms mest intressanta destination Hagastaden.

Lokalbeskrivning

Spännande kontorslokal med karaktär i en av Vasastans vackraste fastigheter!

Nu finns det möjlighet att hyra en spännande lokal på S:t Eriksgatan 121 med mycket karaktär i en av Vasastans/Hagastadens vackraste fastigheter! Högst upp i denna fastighet finns nu en ledig yta på 2673 kvm med totalt plats för 252 st arbetsplatser (Möjlighet finns att dela upp lokalen till två separata lokaler på 1390 kvm och 1273 kvm). Hela ytan kommer att totalrenoveras och hyresgästanpassas efter kundens önskemål.

Lokalen har ett kanonläge med ca 8-9 minuters promenad både till Sankt Eriksplan och Odenplan samt endast 3-4 minuters promenad till framväxande Citybanan som blir klar 2017 vid Vanadisvägen. Några år senare kommer även tunnelbanan till Hagastaden (inom 5 minuters gångavstånd beräknas öppna 2021/22). Särskild omsorg läggs på att underlätta för gång- och cykeltrafiken och under den kommande Norra Stationsparken anläggs ett stort garage.

Norra Stationsgatan kommer att bli en av Stockholms mest intressanta och tillgängliga destinationer där Hagastaden möter Vasastaden. Fram till 2020 kommer ca ett tiotal fastighetsägare, exploatörer och Stockholms Stad utveckla nya och befintliga kvarter med fokus på matupplevelser, levande stråk och ett kvalitativt serviceutbud. Hagastaden utgör redan idag ett centrum för för Stockholm Life – life science-klustret i Stockholm-Uppsalaregionen. Här finns en lång tradition av ett nära samarbete mellan sjukvård, forskning och näringsliv.

Läs mer på www.norrastationsgatan.se

Typ: Kontor

Lokalnr: 1215-0361

Storlek: 2 673 m2 – Kontor

Kontaktperson

Alexander Johansson
Novi Real Estate AB

Mobil: 010 33 11 360
alexander.johansson@novire.se

Fastighetsbeskrivning

Fastighetsbeskrivning

Fastighetsbeteckning: Städet 9

Kommun/Ort/Område: Stockholm/STOCKHOLM/Vasastan

Gatuadress: Sankt Eriksgatan 121

Byggår (Renovår): 1929

Fastighetsbeskrivning: Grönstedtska palatset, även kallat Vinlagret, är en mycket vacker fastighet i Vasastan/Hagastaden. Fastigheten uppfördes 1923 för den nybildade Vin- & Spritcentralen.

Omgivning: Hagastaden är en ny stadsdel under utveckling och är ett av Stockholms framtidsområden som redan attraherar både nya företag och boende. Här byggs både kontor, bostäder och akademi då området även är ett av Stockholms prioriterade Life Science områden. Samhällsservicen håller på att byggas ut och redan idag är området väletablerat med livsmedelsbutiker, gym, restauranger, caféer m.m.

Kommunikationer: Läget är mycket bra med ca 8-9 minuters promenad både till Sankt Eriksplan och Odenplan samt endast 3-4 minuters promenad till nya Citybanan som blir klar 2017. Karlbergs pendeltågsstation ligger inom ca 10 min promenadavstånd. Med bil når man E4:an på någon minut. Ett flertal busslinjer finns i området samt att flygbussarna passerar precis utanför fastigheten. Tunnelbana inom 5 minuters gångavstånd är planerad att öppna 2021/22.

Service: I fastigheten finns First Hotell Norrtull med restaurang och även ett stort parkeringsgarage. I området finns ett flertal gym, stora matbutiker, restauranger, caféer Apotek och Systembolag m.m.

Intresseanmälan

Färdigt meddelande