Novi växer och etablerar sig i Skåne

Novi växer och etablerar sig i Skåne

Novi växer och anställer nu två nya medarbetare till regionen.

Andreas Olofsson kommer att arbeta som teknisk förvaltare och Madelene Erlandsson axlar rollen som bostadsförvaltare efter årsskiftet. Båda kommer närmast från Skurupshem där Andreas arbetat som teknisk förvaltare med driftansvar för Skurups Kommun, teknikansvar på Skurupshem samt personalansvar för drifttekniker och Madelene har arbetat förvaltare med ansvar för bostäder och vissa samhällsfastigheter samt personalansvar för bl.a. fastighetsskötare.

”Vi är oerhört glada över detta starka dream-team som är först på plats i Skåne som i sann Novi-anda kommer att bygga vidare med lokal förankring och närvaro för våra kunder” , säger regionchef Jimmy Ronstad.

Andreas och Madelene börjar hos oss i början av januari 2022.

 

Kontaktperson

Jimmy Ronstad, Regionchef,  Novi Real Estate AB

+46 10 33 11 401

jimmy.ronstad@novire.se

 

Om Novi Real Estate

Novi Real Estate erbjuder tjänster inom externförvaltning av fastigheter. Vi är en aktör med stabila och finansiellt starka ägare som tillför kompetens och kunskap till branschen. Våra ägare och partners har lång erfarenhet av att utveckla uppdrag, organisationer och bolag. Novi Real Estate förvaltar för närvarande ca 640 000 kvm till ett värde av ca 35 miljarder kronor. Läs mer på www.novire.se

Serviceanmälan