Samarbetspartners

På Novi vill vi gärna dela med oss av våra samarbetspartners. Här finner du företag som alla har en sak gemensamt, de är riktigt duktiga på det de gör samtidigt som de levererar högklassig service.

Office Recycling erbjuder framtidens återvinning redan idag. Ett framgångsrikt recept för att öka kundens återvinning med upp till 50% kombinerat med fossilfria transporter och marknadens bästa service.

Läs mer om vad Office Recycling kan erbjuda

Asedo ger dig personlig service och erbjuder även rådgivning inom IT. Tjänsteutbudet är anpassat för små och medelstora företag och omfattar allt från en prisvärd internetanslutning till kompletta IT-lösningar.

Läs mer om vad Asedo kan erbjuda

Hustomtar Facility Service AB startade sin verksamhet 2004 och är ett serviceföretag med hela Storstockholm som arbetsplats och upptagningsområde. Vi är ett mycket aktivt företag med stor kapacitet. Detta gör oss starka och det är sällan vi tvingas tacka nej till ett uppdrag på grund av avsaknad av kunskap.

I samarbete med Novi kan vi nu erbjuda nya samt befintliga hyresgäster hjälp med diverse olika tjänster i era lokaler.

Exempel på uppgifter som vi utför:

– Sätta fast handtag som sitter löst

– Justering av dörrar

– Inköp och byte av ljuskällor

– sätta upp tavlor, skrivtavlor och tv-skärmar.

– Montering av möbler

Inga jobb är för stora eller för små för oss.

Läs mer om vad Hustomtar kan erbjuda

Inspira sköter lokalvården av allmänna ytor i Novi’s fastigheter. Det ger oss en daglig närvaro och kunskap om fastigheterna ett mervärde för som hyresgäst om ni väljer att anlita Inspira för en eller flera tjänster i er lokal. Tillsammans med Novi har vi skräddarsytt ett enkelt och prisvärt erbjudande specifikt till er som hyresgäst i Novi’s fastigheter.

Läs mer om vad Inspira kan erbjuda
elkraft_logga från eps

Elkraftkoncernen är en erfaren elleverantör, väl förtrogen med såväl den tekniska som den ekonomiska utvecklingen på marknaden. Förutom att leverera miljöklassad el erbjuder Elkraft Sverige även ett flertal tekniska och administrativa tjänster som hjälper er att uppnå en effektiv energianvändning.

Läs mer om vad Elkraft kan erbjuda
Serviceanmälan