Novi utser ny Retailansvarig

Novi Real Estate AB utser Retailansvarig

 

Novi har anställt Alexander Wijkman i tjänsten som Retailansvarig för Novi’s samtliga uppdrag. Alexander kommer närmast från rollen som kommersiell förvaltare inom Novi och närmast dessförinnan arbetade han på Vasakronan som affärsutvecklare Handel. Med Alexanders spetskompetens och erfarenhet inom retail i kombination med erfarenheten av kommersiell förvaltning, samt Alexanders engagemang och lyhördhet för marknadstrender inom retailområdet – kommer denna roll att passa honom som handen i handsken. Novi kommer med inrättandet av denna nya roll även att skapa möjligheter för såväl befintliga som nya kunder att få ta del av vår retailexpertis, rådgivning inom retail och givetvis retailuthyrning.

Vi är väldigt glada att kunna erbjuda våra duktiga medarbetare möjlighet att växa med och vidareutvecklas i bolaget, säger Fredrik Lindén, uthyrningschef i Novi.

 

Alexander Wijkman tillträdde rollen 1 mars 2021

 

 

Kontaktperson

Fredrik Lindén, Uthyrningschef,  Novi Real Estate AB

+46 10 33 11 340

fredrik.linden@novire.se

 

Om Novi Real Estate

Novi Real Estate erbjuder tjänster inom externförvaltning av fastigheter och är en långsiktig och konkurrenskraftig aktör på förvaltningsmarknaden. Med stabila och finansiellt starka ägare tillför vi kompetens och kunskap till branschen. Våra ägare och partners har lång erfarenhet av att utveckla uppdrag, organisationer och bolag. Novi har idag ett 40-tal medarbetare med huvudkontor på Blasieholmen i centrala Stockholm och regionkontor i centrala Göteborg. Läs mer på www.novire.se

Serviceanmälan