Novi storrekryterar

Novi fortsätter växa med nya uppdrag och medarbetare. I dagsläget är vi 40-talet medarbetare som förvaltar ca 600 000 kvm till ett värde av 30 MDR SEK. Jag är jätteglad att vi förstärker vårt team med ytterligare erfarna och härliga kollegor, säger Novis VD Marie Bucht. Novi har bara börjat sin resa och söker fler engagerade medarbetare som brinner för förvaltning och vill vara med och utveckla branschen tillsammans med oss och våra kunder.

Anna Smith – Affärsutvecklare/Kundansvarig.  Anna kommer närmast från en roll som Senior Business Developer på Nordea Bank och har tidigare bl.a. jobbat som Managementkonsult på Ernst & Young. På Novi jobbar Anna som kundansvarig och med affärsutveckling. Anna ingår i företagsledningen.

Sofia Kendel – Controller. Sofia kommer närmast från Ernst & Young där hon arbetat ett antal år som Auditor och Senior Auditor bl a med revision av publika och ägarledda bolag inom fastighets- och byggbranschen.

Fredrik Lindén – Uthyrningsansvarig. Fredrik kommer närmast från Kungsleden där han arbetat med uthyrning. Dessförinnan har Fredrik bl.a. arbetat på GE Capital. Fredrik börjar sin anställning i mitten av december och ingår i företagsledningen.

 Stefan Carlsson – Teknisk Förvaltare. Stefan kommer senast från en roll som fastighets & säkerhetschef på Haymarket by Scandic där han varit en del i uppstarten av ett unikt hotellkoncept. Stefan har tidigare bl.a arbetat på Scandic Hotels.