Novi Real Estate rekryterar kundansvarig förvaltare

Novi Real Estate internrekryterar kundansvarig förvaltare

 

Novi har rekryterat Albin Lillieberg till tjänsten som Kundansvarig förvaltare för ett flertal av Novis internationella uppdrag. Albin kommer närmast från rollen som kommersiell förvaltare inom Novi och arbetade dessförinnan på Vasakronan inom både uthyrning och fastighetsförvaltning.

 

”Vi har haft ett stort intresse för rollen både från externa och interna sökanden och är såklart extra glada över att det är en av våra egna medarbetare som kvalificerat sig till rollen. Albin har ett stort engagemang och driv med högt affärsmässigt fokus. Han är en god kommunikatör och har utomordentlig förmåga att förstå och svara upp mot kundbehov och olika kundsituationer. Rollen som kundansvarig förvaltare kommer därför att passa honom perfekt. Vi är väldigt glada att kunna erbjuda våra duktiga medarbetare möjlighet att växa med och vidareutvecklas i bolaget”, säger Kinga Kinnunen, Förvaltningschef Novi.

 

Albin tillträder rollen i slutet på augusti 2020.

 

Om Novi Real Estate

Novi Real Estate erbjuder tjänster inom externförvaltning av fastigheter och är en långsiktig och konkurrenskraftig aktör på förvaltningsmarknaden. Med stabila och finansiellt starka ägare tillför vi kompetens och kunskap till branschen. Våra ägare och partners har lång erfarenhet av att utveckla uppdrag, organisationer och bolag. Novi har idag ett 40-tal medarbetare med huvudkontor på Blasieholmen i centrala Stockholm och regionkontor i centrala Göteborg. Läs mer på www.novire.se

Serviceanmälan