Rekrytering – Novi utökar teamet

Novi Real Estate startar året med 4 nyrekryteringar

Novi har startat upp året 2020 med att anställa 4 nya medarbetare i Stockholm inom områdena administration, ekonomi, projekt och digitalisering/verksamhetsutveckling! -Medarbetarmarknaden har varit väldigt tuff den senaste tiden och vi är därför extra glada över att ha lyckats attrahera dessa nya stjärnor till vårt team! säger Marie Bucht, Vd.

Nina Thorén – Bostadsadministratör. Nina kommer närmast från Stiftelsen Stockholms Studentbostäder där hon arbetat som Handläggare kundservice av SSSBs bostäder. Innan dess arbetade Nina på Svenska bostäder som bo-förmedlare och receptionist och hon har också tidigare erfarenheter som kundtjänstmedarbetare på Stockholmshem. Nina har en Kandidatexamen från Bygg- och fastighetsekonomprogrammet på Högskolan i Halmstad.

Selma Obradovic – Ekonomiassistent främst i våra uppdrag med svenska och internationella investerare/fastighetsägare. Selma har en kandidatexamen i Företagsekonomi med inriktning finansiering och kommer närmast från en roll som redovisningsassistent hos Colosseum Smile AB. Tidigare har Selma arbetat som hyresredovisare på Rikshem och ekonomiassistent på Revidere AB.

Linn Forsman – Byggherreombud/Projektledare i uppdraget för Gamla Liv. Linn kommer närmast från Rikshem där hon arbetat som Projektledare inom bostäder, samhällsfastigheter samt mindre förvaltningsprojekt. Linn är civilingenjör i samhällsbyggnad från KTH med inriktning på fastigheter, byggande och projektledning.

Helena Jiewertz – CIO/Verksamhetsutvecklare i Novi och även medlem i företagsledningen. Helena kommer närmast från Nordea där hon arbetat som Senior Business Developer med ansvar att bygga upp ett internt affärsutvecklings/PMO kontor och hon har även ansvarat för ett kulturförändringsprogram samt drivit ett jämställdhetsprogram inom Nordea. Dessförinnan har Helena varit managementkonsult på Centigo inom strategisk IT samt managementkonsult på Deloitte. Helena har en civilingenjörsexamen från KTH inom industriell ekonomi.

”Vi är väldigt glada och stolta över detta nya gäng som kommer till oss så att vi kan fortsätta vår resa mot att vara den bästa förvaltaren!”, säger Marie Bucht, vd för Novi.

Kontaktperson
Marie Bucht, VD, Novi Real Estate AB
+46 10 33 11 301
marie.bucht@novire.se

Serviceanmälan