Rekrytering – Novi utökar teamet

Novi Real Estate rekryterar på flera orter

och växer med åtta medarbetare och stärker upp både på huvudkontorets reception, förvaltning och ekonomi i Stockholm samt på projektsidan i Göteborg.

Birgitta Kvarby har axlat rollen som controlleransvarig. Hon har en gedigen erfarenhet från roller som konsult, ekonomichef och controller bl a från Vattenfall och British Telecom.

Yasemin Gencer har rekryterats till rollen som redovisningsekonom och Ann-Charlotte Svärdberg har tillträtt som ekonomiassistent. Yasemin kommer närmast från Umoe Restaurants där hon arbetat som redovisningsekonom och Ann-Charlotte har senast arbetat på Skanska Infrastrucutre Development där hon haft rollen som redovisningsekonom.

Även Hugo Schöllin har anslutit som redovisningsekonom och kommer närmast från PWC där han arbetat som redovisningskonsult med inriktning mot  fastighetsbolag.

På förvaltningssidan har Johan Persson anställts och i december tillträder Albin Lillieberg båda som kommersiella Förvaltare. Johan kommer närmast från Axxonen Properties där han arbetat som fastighetsanalytiker och Albin har arbetat som konsult på Vasakronan bl a som biträdande fastighetschef och uthyrare.

Louise Loodh har tillträtt som kontorsansvarig. Louise kommer närmast från OX2 där hon de senaste åtta åren arbetat som kontorsansvarig receptionist och bl a byggt upp ny receptionsfunktion samt ansvarat för kontorsflyttar och konferensarrangemang.

På Göteborgskontoret har Fredrik Fernström anställts som projektledare och teknisk förvaltare och han tillträder i december. Fredrik kommer närmast från Tuve Byggservice där han arbetat som arbetsledare och platschef för byggprojekt.

-Jag är så glad och stolt över våra nya stjärnor som blir ett tillskott och bra komplement till vårt härliga gäng, säger Marie Bucht, vd för Novi.

 

Kontaktperson
Marie Bucht, VD, Novi Real Estate AB
+46 10 33 11 301
marie.bucht@novire.se

 

 

 

 

 

 

Serviceanmälan