Rekrytering – Novi utökar teamet

Novi Real Estate förstärker med 7 nyrekryteringar

Under våren och sommaren har Novi anställt  7 nya medarbetare till stockholmskontoret och förstärker därmed bolaget ytterligare för att ta hand om nya och befintliga kunduppdrag.

Till vår ekonomiavdelning har vi anställt två redovisnings-/kundekonomer. Johanna Prytz tillträdde i april och Jesper Magnusson i augusti. Johanna kommer närmast från Colliers International där hon arbetat som redovisningsekonom och dessförinnan arbetade hon som redovisningskonsult på PwC. Jesper har tidigare arbetat på Aspia/PwC som redovisningskonsult.

Vår förvaltningsavdelning har förstärkts med Christina Bigert Larsson och Niclas Nilsson som tillträdde i augusti månad samt Karl Johan Bengtsson som tillträder i november.

Christina kommer att arbeta som avtalsadministratör och hon kommer närmast från Vencom Property Partners. Christina har lång och gedigen erfarenhet från liknande roller i JLL, KF Fastigheter och nu närmast från Vencom Property Partners. Niclas tillträder som junior kommersiell förvaltare och kommer direkt från studier på Chalmers Tekniska högskola inom Affärsutveckling och Entreprenörskap på enheten för Samhällsbyggnadsteknik. Under studierna har Niclas arbetat deltid som analys-assistent hos JLL. Karl Johan Bengtsson börjar som kommersiell förvaltare i mitten av november månad och kommer närmast från Fastpartner där han arbetat som kommersiell förvaltare bl a med ansvar för Hässelby Gårds Centrum.

På tekniksidan har vi anställt Jonas Karlsson som teknisk förvaltare. Jonas tillträdde i mitten av augusti och kommer närmast från HSB Norra Stor Stockholm där han arbetat som teknisk förvaltare under ett flertal år och dessförinnan har Jonas varit arbetsledare inom fastighetsförvaltning/fastighetsskötsel och anläggning.

Vårt uthyrningsteam förstärks med Eric Olsson som tillträdde i augusti månad. Eric har en bakgrund som mäklare och har arbetat på NIRAS som fastighetskonsult/hyresgästrådgivare. Erik kommer närmast från Cushman & Wakefield där han arbetat som hyresgästrådgivare och projektledare.

”Vi är mycket glada över detta härliga gäng som nu kommit ombord på Novi och känner oss riggade inför hösten”, säger Marie Bucht, vd för Novi.

 

Kontaktperson
Marie Bucht, VD, Novi Real Estate AB
+46 10 33 11 301
marie.bucht@novire.se

 

 

 

 

 

 

Serviceanmälan