Rekrytering – Novi anställer förvaltningsansvarig

Novi har rekryterat Ann-Christine Eriander till tjänsten som Förvaltningsansvarig inom ramen för sitt uppdrag för Gamla Livförsäkringsaktiebolaget SEB Trygg Liv (publ). Ann-Christine kommer närmast från rollen som kommersiell förvaltare i uppdraget på Novi. Närmast dessförinnan har hon arbetat som kommersiell förvaltare på Oscar Properties och Aberdeen Asset Management. 

-Novi har oerhört duktiga och kompetenta medarbetare varför vi är extra glada över att det är en av våra egna medarbetare som kvalificerat sig till rollen. Ann-Christine har ett stort driv och engagemang och var förra året även nominerad till årets förvaltare. Vi uppskattar att våra medarbetare vill växa med och vidareutvecklas i bolaget och det är både roligt och viktigt för oss att kunna erbjuda den möjligheten.

-Ann-Christine har ett stort förtroende både hos kunden och inom organisationen och vi är övertygade om att hon starkt kommer att bidra till att ytterligare höja kvalitéten och skapa mervärden i leveransen till både vår uppdragsgivare och våra hyresgäster, säger Kinga Kinnunen, Kundansvarig för Gamla SEB Trygg Liv.Ann-Christine tillträder rollen den 1 januari 2019 och kommer därmed att ingå i uppdragsledningen.

Serviceanmälan