Novi hyr ut till Ratos AB

Novi Real Estate hyr ut till Ratos AB

Novi Real Estate har inom ramen för sitt förvaltningsuppdrag för Gamla Livförsäkringsaktiebolaget SEB Trygg Liv (publ) tecknat ett 10-årigt hyresavtal med Ratos som flyttar huvudkontoret till Sturegatan 10, precis i hörnet Sturegatan/Humlegårdsgatan. Lokalerna ska totalrenoveras och inflyttning sker i höst.

Det känns fantastiskt roligt att få välkomna Ratos till Sturegatan 10. Vi ser ett stort intresse för kontorslokaler i området kring Humlegårdsgatan och detta är ett utmärkt exempel på det, säger Oscar Mörner, uthyrare på Novi Real Estate.

Efter en noggrann utvärderingsprocess föll valet till slut på Sturegatan 10. Det blir en modern arbetsplats i ett attraktivt läge som uppfyller Ratos högt ställda krav säger  Jonas Wiström, VD på Ratos.

Vi ser att det geografiska mikroläget är än viktigare nu när anställda ska attraheras av att komma in till sina arbetsplatser igen, i spåren av Covid-19. Kontoren kommer att spela en fortsatt mycket viktig roll för företagen, men sökkriterierna har förändrats en del på grund av pandemins effekt på möjligheterna att arbeta på andra platser, spår Fredrik Lindén, uthyrningschef på Novi Real Estate.

 

Kontaktperson

Fredrik Lindén, Uthyrningschef,  Novi Real Estate AB

+46 10 33 11 340

fredrik.linden@novire.se

 

Om Novi Real Estate

Novi Real Estate erbjuder tjänster inom externförvaltning av fastigheter och är en långsiktig och konkurrenskraftig aktör på förvaltningsmarknaden. Med stabila och finansiellt starka ägare tillför vi kompetens och kunskap till branschen. Våra ägare och partners har lång erfarenhet av att utveckla uppdrag, organisationer och bolag. Novi har idag ett 40-tal medarbetare med huvudkontor på Blasieholmen i centrala Stockholm och regionkontor i centrala Göteborg. Läs mer på www.novire.se

Serviceanmälan