8 nya medarbetare börjar på Novi

Novi Real Estate fortsätter utvecklingen framåt med åtta nya medarbetare

”Vi är otroligt stolta och glada över våra nya stjärnor som ansluter till vårt fina gäng på Novi! Vi fortsätter att förstärka våra förvaltningsteam och växer med våra uppdrag” säger vd Marie Bucht Toresäter”.

Vi har glädjen att informera om att två nya medarbetare anslutit till oss under våren och att sex nya medarbetare börjar under tredje kvartalet 2021.

Douglas Dellgren och Helene Garmark började under maj månad. Douglas arbetar som kundvärd och Helene tar rollen som kundekonom i våra utländska uppdrag. Douglas kommer närmast från en roll som fritidspedagog för barn med särskilda behov samt arbete inom fastighetsservice. Helene kommer närmast från en roll som kundansvarig ekonom hos Kammarkollegiet och dessförinnan har hon arbetat som bolagsekonom på Rikshem.

I augusti har vi fått ytterligare förstärkning inom vår ekonomiska förvaltning av Ann Jansson, Catharina Wärngård och Natalie Malmenstedt. Ann tillträder rollen som ekonomiassistent i våra utländska uppdrag och hon har tidigare arbetat som ekonomiassistent på Nordr (fd Veidekke Eiendom). Catharina och Natalie kommer att arbeta som kundekonomer i ett av våra starkt växande kunduppdrag. Catharina kommer närmast från Lundén-Hus AB där hon arbetat som ekonomiansvarig och Natalie kommer närmast från en roll som redovisningskonsult på redovisningsbyrån Ludvig & Co.

I augusti förstärker vi även vår projektavdelning med Linus Björnholm, som närmast kommer från WSP där han arbetat som projektingenjör och projektledare.

Slutligen välkomnar vi Pontus Lindqvist och Cecilia Andersson som axlar rollen som kommersiella förvaltare. Pontus som närmast kommer från Hufvudstaden kommer att vara en del av förvaltningsteamet i vårt största kunduppdrag. Cecilia kommer främst att arbeta med våra utländska uppdrag och kommer från en roll som kundansvarig förvaltare på Fastighetsägarna. Pontus och Cecilia börjar i september respektive oktober månad.

”Vi hälsar alla varmt välkomna till Novi!”

 

Kontaktperson

Marie Bucht Toresäter, VD,  Novi Real Estate AB

+46 10 33 11 301

marie.bucht@novire.se

 

Om Novi Real Estate

Novi Real Estate erbjuder tjänster inom externförvaltning av fastigheter och är en långsiktig och konkurrenskraftig aktör på förvaltningsmarknaden. Med stabila och finansiellt starka ägare tillför vi kompetens och kunskap till branschen. Våra ägare och partners har lång erfarenhet av att utveckla uppdrag, organisationer och bolag. Novi har idag ett 40-tal medarbetare med huvudkontor på Blasieholmen i centrala Stockholm och regionkontor i centrala Göteborg. Läs mer på www.novire.se

Serviceanmälan