Novi vinner ny utmärkelse

Vi kan mycket stolt meddela att Novi vann Årets bästa NKI-förbättring i Fastighetsbarometern Kontor 2017.

 

Varje år genomförs Fastighetsbarometern Kontor, en analys som mäter svenska hyresgästers nöjdhet med bland annat lokaler, service och förvaltningskvalitet, på initiativ av CFI Group och Fastighetsägarna Sverige. Det totala värdet sammanställs och presenteras som NKI (Nöjd-Kund-Index). Novi har under 2017 gjort branschens största förbättring av NKI genom att öka kundnöjdheten i SEB Trygg Livs fastighetsportfölj med hela 5 enheter.

 

”Vi är oerhört stolta och glada över resultatet. Novis engagemang och kvalitetstänk märks hela vägen ut i fastigheterna. Vi har sedan starten arbetat målmedvetet på alla plan och NKI har varit ett av våra fokusområden, varför det är extra kul att förbättringen sker med ett av de högsta resultaten i Fastighetsbarometern. Resultatet visar också att vi arbetar och organiserar oss rätt med vår samarbetspartner Gunnar Karlsén Sverige som ansvarar för driften och med Novis egna kundvärdar ute i fastigheterna som kan ge snabb service med hög kvalitet till våra kunder. Det har uppskattats”, säger Kinga Kinnunen, Kundansvarig för SEB Trygg Livs fastighetsportfölj.

 

”Resultatet är glädjande. Novi har på kort tid genom sitt engagemang och kundfokus åstadkommit fina resultat och vi är mycket nöjda med Novis förvaltning av SEB Trygg Livs fastighetsportfölj”, säger Jonas Lindegren, Head of Real Estate på SEB Investment Management.

 

Utmärkelsen är en mycket fin bekräftelse på vårt arbete och ett kvitto på att vi haft rätt fokus i vår utveckling. Vi sätter kunden i första rummet och strävar efter att alltid leva upp till de förväntningar som ställs på oss. Vi vill ta tillfälle i akt att tacka alla hyresgäster för de fina omdömena och ser fram emot ännu ett år tillsammans då vi kommer att arbeta lika hårt för att uppnå samma goda resultat.

Kontaktperson:

Kinga Kinnunen

Kundansvarig, Novi Real Estate AB

+46 10 33 11 302
kinga.kinnunen@novire.se

Serviceanmälan