Novi hyr ut till Northvolt

Northvolt hyr stort av Novi Real Estate AB

Novi Real Estate har under året, inom ramen för sitt förvaltningsuppdrag för Gamla Livförsäkringsaktiebolaget SEB Trygg Liv (publ), tecknat flera hyresavtal med Northvolt om totalt 5 605 kvm i fastigheten Skutan 19, Alströmergatan 20–22 vid Fridhemsplan.

Northvolt grundades med uppdrag att bygga världens grönaste batteri för att bland annat möjliggöra den europeiska övergången till förnybar energi. Northvolt har idag över 1200 medarbetare med 70 olika nationaliteter, med sitt huvudkontor i Stockholm.

”Vi är väldigt glada över att Northvolt valt att etablera sig i den här fina fastigheten från 20-talet med industriell karaktär och högt i tak. Varmt välkomna till fastigheten!” säger Fredrik Lindén, Uthyrningschef på Novi Real Estate.

Northvolt kommer genom dessa uthyrningar att förhyra tre fjärdedelar av fastighetens totala uthyrningsbara yta. Lokalerna anpassas till skräddarsydda moderna kontor för att möta Northvolts växande arbetsplatsbehov. Ytorna har tillträtts i etapper där den sista ytan tillträddes den 1 oktober 2021.

 

 

Kontaktpersoner

Fredrik Lindén, Uthyrningschef,  Novi Real Estate AB

+46 10 33 11 340

fredrik.linden@novire.se

 

Om Novi Real Estate

Novi Real Estate erbjuder tjänster inom externförvaltning av fastigheter. Vi är en aktör med stabila och finansiellt starka ägare som tillför kompetens och kunskap till branschen. Våra ägare och partners har lång erfarenhet av att utveckla uppdrag, organisationer och bolag. Novi Real Estate förvaltar för närvarande ca 640 000 kvm till ett värde av ca 35 miljarder kronor. Läs mer på www.novire.se

Serviceanmälan