Är du redo att göra skillnad?

Anta utmaningen och bli en del av vårt gäng som brinner för förändring och utveckling!

Vill du vara med och bygga ett nytt, unikt och modernt bolag inom fastighetsförvaltning?

På Novi har vi olika åldrar, bakgrunder, erfarenheter och personligheter. Vi kommer från olika företag och branscher och har olika lång erfarenhet från arbetslivet. Alla är vi olika men har en sak gemensamt – vi brinner för att göra våra kunder nöjda!

För att vi ska lyckas med detta har vi hela tiden ett stort engagemang i det vi gör och vi bryr oss om. Vi har ett starkt affärsmässigt fokus med sikte på att alla parter i en affär ska känna sig som vinnare och sist men inte minst så är vi nyfikna och ser värdet av att hela tiden lära nytt.

Är du redo att göra skillnad? Har du tålamod att arbeta i ett företag med utpräglad entreprenörsanda i stark tillväxt? Är du en engagerad, nyfiken och ödmjuk? Om så är fallet – skicka ett mail till jagvillhajobbet@novire.se och berätta om dig själv och varför du bör bli en av oss.

Kommersiell fastighetsförvaltare

Vill du arbeta på ett företag där du får en mix av glada skratt, tuffa förhandlingar, mänskliga möten och vassa kollegor?

Kommersiell förvaltare

Vi söker proaktiva, strukturerade och ansvarstagande kommersiella förvaltare med ett stort personligt driv, engagemang och affärsmässighet. Du kommer att ingå i vårt förvaltningsteam i Stockholm där du antingen arbetar i vårt största kunduppdrag eller med flera av våra andra förvaltningsuppdrag som främst består av utländska investerare.

Som kommersiell förvaltare på Novi Real Estate har du ett helhetsansvar för din fastighetsportfölj. Det innebär bland annat att du ansvarar för driftnettot, ekonomisk rapportering, budget, prognos och affärsplaner. Du identifierar och initierar utveckling och förbättringar. Du har affärsmässigt ansvar och skapar goda relationer till hyresgäster, sköter hyresfrågor, avtal, omförhandlingar och uppsägningar etc. Som förvaltare leder du teamet kring fastigheterna i syfte att nå uppställda mål.

Kompetens och erfarenhet

Du bör ha högskoleutbildning inom lantmäteri, ekonomi eller teknik eller motsvarande alternativt yrkesutbildning i fastighetsförvaltning eller liknande. Du behöver ha flera års erfarenhet av kommersiell fastighetsförvaltning (kontor, butiker etc). Du har god förhandlingsvana och erfarenhet av självständiga hyresförhandlingar. Du bör ha kunskaper i och förståelse för investeringskalkyler och ekonomi samt goda kunskaper i hyresjuridik.

Som person behöver du vara noggrann, självständig och ansvarstagande. Du är ödmjuk och har hög integritet. Din roll innebär att du har många olika kontaktytor, både internt och externt, och det är därför viktigt att du har god social förmåga och lätt för att samarbeta. Du har ett affärsmässigt sinne och en hög servicekänsla och du bör även vara kommunikativ person med god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift i såväl svenska som engelska. För de uppdrag som är hos våra utländska investerare behövs att du är helt och hållet bekväm i engelska språket eftersom mycket av kundkommunikationen sker på engelska. Du har goda datakunskaper och är van vid att arbeta med digitala och mobila IT-verktyg.

Vi erbjuder

På Novi brinner vi för förvaltning och utveckling av både människor, bolag och fastigheter. Vi vill utveckla en bransch som behöver utvecklas, vilket kräver entreprenörskap, engagemang, affärsmässighet och nyfikenhet, något som både Novis ägare, ledning och medarbetare präglas av.

Hos oss på Novi kommer du vara en del av ett högpresterande team med ett nära och prestigelöst samarbete både internt och med våra kunder. Du kommer vara del av ett växande, nytänkande bolag där alla medarbetare gör skillnad. Novi karaktäriseras av ett stort engagemang och öppet klimat där alla får vara med och bidra och där idéer och kompetenser tas tillvara. Vi tar ansvar för våra kunder, affärer och varandra och har ett starkt affärsmässigt fokus, hög kvalitetsmedvetenhet och integritet. Vi ser värdet av att hela tiden lära nytt.

För mer information och ansökan

Samtliga tjänster är tillsvidare och är placerade vid vårt huvudkontor på Blasieholmen i Stockholm. Vill du veta mer om tjänsten – kontakta HR-ansvarig Suzanne Tingwall på 010-33 11 319 eller förvaltningsansvarig Kinga Kinnunen på 010-331 13 02. Ansökan skickar du genast till: jagvillhajobbet@novire.se

 

Välkommen med din ansökan!

 

CIO/verksamhetsutvecklare

Älskar du att vara i händelsernas centrum och kan tänka utanför boxen?
Är du den som vill göra skillnad och är en fena på digitala verktyg, smarta processer och kunnig i marknadskommunikation?
Då har vi världens bästa jobb för dig!

CIO/verksamhetsutvecklare

Novi Real Estate söker en nytänkande CIO/verksamhetsutvecklare med fokus på digitalisering, effektivisering och marknadskommunikation

Hos oss på Novi – en av Sveriges ledande aktörer inom extern fastighetsförvaltning – kommer du att vara en nyckelspelare. Vi står inför flera spännande utmaningar och din insats kommer att ha stor betydelse för utvecklingen av vår verksamhet.

Beskrivning av rollen
Rollen innebär att du leder arbetet tillsammans med verksamheten i att hitta smarta digitala tjänster som både genererar effektiviseringar, skapar nya affärsmöjligheter och befäster vår roll som en modern uppstickare i vår bransch. Du följer den tekniska utvecklingen och säkerställer att företaget
har moderna och effektiva IT-verktyg som stödjer och möjliggör våra prioriterade affärsmål. Du har ett övergripande ansvar för Novis IT-strategi och policy och utifrån ett verksamhetsperspektiv driver du olika typer av utvecklingsprojekt från ax till limpa med fokus på att säkra effekt och nytta. Du håller ihop, kvalitetssäkrar och effektiviserar interna processer och är delaktig, tillsammans med affärsutvecklaren, i effektiviseringen av våra externa tjänsteerbjudanden. Du är även delaktig i införsäljningen av nya förvaltningsuppdrag och medverkar vid externa IT-events och mässor. Du kommer att arbeta både operativt och strategiskt och det kan handla om allt från inköp och hantering av hård- och mjukvara och att säkerställa medarbetarnas IT-kompetens till att ansvara för
utvecklingen av våra digitala kanaler samt att leda större initiativ och projekt inom ditt verksamhetsområde. Du kommer att ha många kontaktytor såväl internt som externt och du samarbetar dagligen med kollegor från alla delar i företaget. I din roll ansvarar du för även för budget, rapportering och uppföljning av Novis IT- och verksamhetsutveckling och du rapporterar till VD och företagsledning. Befattningen ingår i företagsledningen och även marknadsgruppen.
Arbetsklimatet på Novi är prestigelöst och utmanande. Vi trivs och har skoj på jobbet, samtidigt som vill vi nå tydliga resultat.

Kvalifikationer som behövs för rollen
• Mycket god erfarenhet inom IT- och verksamhetsutveckling
• Goda kunskaper i och intresse för digitala kanaler och marknadsföring
• Gedigen erfarenhet av projektledning inom IT och verksamhetsfrågor
• Du är behovs- och kundorienterad, med vana att arbeta mål- och resultatinriktat
• Du har ett starkt affärsfokus
• Förmåga och erfarenhet av att beskriva och konkretisera behov och driva utvecklingsprocesser
• Erfarenhet av digital verksamhetsutveckling och processutveckling är meriterande

För att lyckas i rollen krävs det att du är analytisk, strukturerad och har ett genuint intresse för IT- och digitaliseringsfrågor samt förändrings- och utvecklingsarbete. Du är självgående, drivande och uthållig i ditt arbetssätt. Vidare är du nyfiken, prestigelös och har lätt för att samarbeta. Du lyssnar och
kommunicerar på ett konstruktivt sätt samtidigt som du har integritet och kan övertyga med goda argument. Du skapar förtroende och inspirerar.
Din huvudsakliga arbetsplats blir på Novis huvudkontor på Blasieholmen.

Detta erbjuder vi dig
Vi erbjuder dig möjlighet till ett fritt, självständigt och ansvarsfullt arbete i en miljö präglad av entreprenörskap, engagemang, affärsmässighet och nyfikenhet samt korta beslutsvägar och högt i tak. Du kommer att få vara en del av ett växande, nytänkande bolag där alla medarbetare gör skillnad. Alla
är delaktiga i utvecklingen av vår verksamhet och vi tar ansvar för våra kunder, affärer och varandra. Vi har ett stort affärsmässigt fokus, hög kvalitetsmedvetenhet och integritet.

För mer information och ansökan
För mer information om tjänsten kontakta Suzanne Tingwall på tel: 010-33 11 319. Vi kommer att läsa
ansökningar löpande varför vi ber dig att ansöka tjänsten snarast. Ansök tjänsten genom att maila till
jagvillhajobbet@novire.se
Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. När du ansöker till oss godkänner du att vi
behandlar dina personuppgifter enligt GDPR och vår integritetspolicy. Mer information finns att läsa
på vår hemsida.

Välkommen med din ansökan!

Avtalsadministratör

Novi söker en proffsig avtalsadministratör!

Avtalsadministratör

Om Novi Real Estate

Novi Real Estate erbjuder tjänster inom externförvaltning av fastigheter med huvudkontor på Blasieholmen i centrala Stockholm och regionkontor i centrala Göteborg. Vi är en ny aktör som med stabila och finansiellt starka ägare tillför kompetens och kunskap till branschen. Ambitionen är att utveckla Novi Real Estate till en långsiktig och konkurrenskraftig aktör på förvaltningsmarknaden. Våra ägare och partners har lång erfarenhet av att utveckla uppdrag, organisationer och bolag. Detta ger oss en stabil plattform att bygga vidare på.

Ansvarsområde och uppgifter

Som avtalsadministratör har du en central roll och du arbetar i gränslandet mellan förvaltning och ekonomi. Du har ett nära samarbete främst med våra kommersiella förvaltare och uthyrare men även med andra avdelningar. Du ansvarar för att skapa, registrera och administrera kommersiella hyresavtal samt säkerställer att hyresavtalen är utformade på ett korrekt sätt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
• Skapa och registrera hyresavtal samt administration av dessa såsom scanning och arkivering
• Upprätta uppsägningsunderlag till hyresavtal samt bevaka ärenden i hyresnämnden
• Vara delaktig i rapportering av statistik och prognoser
•  Ombesörja och säkerställa korrekt hyresavisering till kunder
•  Kundkontakt via mail och telefon vid frågor om hyresavtal
•  Årlig avräkning av omsättningshyror, fastighetsskatt samt drifttillägg
•  Egenkontroller

Kvalifikationer och erfarenhet
För att trivas i rollen bör du ha erfarenhet av liknande roller där du hanterat avtalsfrågor. Det är meriterande om du har kunskaper inom hyresjuridik. Du behärskar MS Office paketet samt Property Management (Fastnet) obehindrat samt relaterade system såsom fastighets- och avtalssystem. Du talar och skriver svenska obehindrat och har inga problem med att använda engelska när det så behövs.

Personliga egenskaper
Du är en person med en professionell inställning och integritet. Du bör ha god social kompetens och samarbetsförmåga och du är kvalitetsorienterad, kundinriktad och affärsmässig. Du är initiativrik, resultatorienterad och har ett noggrant och förvaltande arbetssätt med god förmåga att prioritera och planera
ditt arbete. Du är jordnära och trygg i dig själv med stor ödmjukhet och du trivs i miljöer med omväxlande tempo och arbetsuppgifter.

För mer information och ansökan
Kontakta Suzanne Tingwall, HR-ansvarig, 010-33 11 319 eller via mail: jagvillhajobbet@novire.se

Välkommen med din ansökan!

Här presenteras löpande de tjänster vi söker

På Novi har vi ett stort engagemang för fastigheter, förvaltning och affärer! Här presenterar vi löpande de tjänster som är aktuella just nu.

Du är alltid välkommen att spontant skicka ditt intresse till jagvillhajobbet@novire.se.

Välkommen med din ansökan!

Har du allmänna frågor? Kontakta oss här.