Är du redo att göra skillnad?

Anta utmaningen och bli en del av vårt gäng som brinner för förändring och utveckling!

Vill du vara med och bygga ett nytt, unikt och modernt bolag inom fastighetsförvaltning?

På Novi har vi olika åldrar, bakgrunder, erfarenheter och personligheter. Vi kommer från olika företag och branscher och har olika lång erfarenhet från arbetslivet. Alla är vi olika men har en sak gemensamt – vi brinner för att göra våra kunder nöjda!

För att vi ska lyckas med detta har vi hela tiden ett stort engagemang i det vi gör och vi bryr oss om. Vi har ett starkt affärsmässigt fokus med sikte på att alla parter i en affär ska känna sig som vinnare och sist men inte minst så är vi nyfikna och ser värdet av att hela tiden lära nytt.

Är du redo att göra skillnad? Har du tålamod att arbeta i ett företag med utpräglad entreprenörsanda i stark tillväxt? Är du en engagerad, nyfiken och ödmjuk? Om så är fallet – skicka ett mail till jagvillhajobbet@novire.se och berätta om dig själv och varför du bör bli en av oss.

Stockholm - Affärsdriven uthyrare med inriktning retail

På Novi brinner vi för fastigheter, förvaltning och affärer! Som uthyrare jobbar du i ett engagerat och nytänkande team.

Till vårt team som arbetar med internationella investerare söker vi en uthyrare med inriktning mot retail. I rollen kommer du att ansvara för uthyrning av främst butiker i centrala Stockholm samt på handelsplatser i Stockholmsområdet
och i Västerås och Uppsala. I rollen ingår också att samarbeta med och samordna kontakter med mäklare och Tenant rep i de fall detta förekommer. Du driver ett tätt och framgångsrikt samarbete med dina kollegor på förvaltning och projekt/teknik.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är:
 • Proaktivt och uppsökande arbete för att identifiera passande kunder
 • Analyserar och säkerställer lokalens förutsättningar för att hyras ut
 • Visning av lokaler
 • Förhandlar med intressenter och driver uthyrningsprocessen effektivt framåt
 • I samråd med kundansvarig – ta fram marknadsföringsaktiviteter för respektive objekt
 • Samråd med förvaltare om lämpliga lokalanpassningar och strategier
 • Du håller dig uppdaterad med hyresmarknaden avseende hyresnivåer, vakanser, trender samt håller löpande kontakt med företag verksamma inom tenant representation och mäklare
 • Löpande registrering och uppdatering av CRM-program samt att bistå förvaltare vid omförhandling och i samband med budgetarbete.
 • Upprätthålla goda relationer med intressenter och framtida kunder.
Kompetens och erfarenhet

Du har fastighetsmäklarutbildning, utbildning inom lantmäteri, ekonomi eller liknande och flera års erfarenhet av uthyrning från en roll som uthyrare, med upparbetat kontaktnät inom retail.
Du har god förhandlingsvana och erfarenhet av hyresförhandlingar. Du bör ha kunskaper i och förståelse för investeringskalkyler, ekonomi och kunskaper i hyresjuridik.
Som person är du strukturerad, har högt driv och ett affärsmässigt tänkande samt att du tydligt kan identifiera dig med våra värdeord.
Du har mycket god social och kommunikativ förmåga och du är bra på att samarbeta – en riktig team-player! För att trivas i rollen bör du ha stort intresse för sälj och marknadsföring och för fastigheter och fastighetsutveckling.

För mer information och ansökan

Vill du veta mer om tjänsten – kontakta HR-ansvarig Suzanne Tingwall på 010-33 11 319.

Din ansökan skickar du till jagvillhajobbet@novire.se.

Välkommen med din ansökan!

Stockholm - Strukturerad, resultatinriktad Redovisningsekonom och Controller

Novi växer och söker engagerade , affärsdrivna och nyfikna människor! Vårt ekonomi team består idag av sju medarbetare men kommer att växa!

Till vårt största kunduppdrag söker vi nu en Fastighetscontroller och en Redovisningsekonom. Arbetet sker i gränssnittet mellan ekonomi och förvaltning och respektive roll ansvarar för och arbetar huvudsakligen med följande områden:

Redovisningsekonom:
 • Löpande redovisning
 • Bokslut
 • Rapporter
 • Årsredovisning
 • Inkomstdeklaration
 • Arbete i ekonomi- och fastighetssystem
 • Projektredovisning
 • Administration
Fastighetscontroller:
 • Ansvar för budget- och prognosprocesserna samt uppföljning och avvikelseanalys
 • Ansvar för månads- och kvartalsrapportering till kund
 • Samordning av projektrapportering till kund
 • Sammanställning, kvalitetssäkring, analys och uppföljning av fastighetsrelaterade nyckeltal
 • Delaktig i analyser kring förvärv, avyttringar och projekt
 • Analyser av och deltagande i relaterade projekt
Kompetens och erfarenhet

Vi söker dig som är civilekonom eller liknande och har gedigna kunskaper och praktisk erfarenhet av rollen som Redovisningsekonom eller Fastighetscontroller.
Vi ser gärna att du har redovisningsbakgrund och-/eller erfarenhet från revisionsföretag. Det är meriterande om du har reviderat fastighetsbolag eller arbetat på fastighetsbolag.
Du är van att arbeta i en verksamhetsnära roll med många kontaktytor i organisationen, både mot ekonomi och mot övrig verksamhet. Du har avancerade kunskaper i Excel och mycket goda kunskaper i ekonomi- och affärssystem
(meriterande med Unit4 Business World) och är van att hantera och analysera stora datamängder. Du uttrycker dig väl i såväl tal som skrift och har en god kommunikationsförmåga.

För att lyckas i rollerna är det viktigt att du är en mycket noggrann, strukturerad och resultatorienterad person som alltid strävar efter att effektivisera ditt arbete och leverera med hög kvalité. Du får energi av att arbeta i ett entreprenöriellt klimat
och trivs med högt tempo i en föränderlig miljö. Du är jordnära, social och gillar att samarbeta med andra såväl som att jobba enskilt.

För mer information och ansökan

Vill du veta mer om tjänsterna – kontakta HR-ansvarig Suzanne Tingwall på 010-33 11 319.

Din ansökan skickar du till jagvillhajobbet@novire.se.

Välkommen med din ansökan!

Här presenteras löpande de tjänster vi söker

På Novi brinner vi för fastigheter, förvaltning och affärer! Se ovan för de tjänster som är aktuella just nu.

Du är alltid välkommen att spontant skicka ditt intresse till jagvillhajobbet@novire.se.

Välkommen med din ansökan!

Har du allmänna frågor? Kontakta oss här.