Är du redo att göra skillnad?

Anta utmaningen och bli en del av vårt gäng som brinner för förändring och utveckling!

Vill du vara med och bygga ett nytt, unikt och modernt bolag inom fastighetsförvaltning?

På Novi har vi olika åldrar, bakgrunder, erfarenheter och personligheter. Vi kommer från olika företag och branscher och har olika lång erfarenhet från arbetslivet. Alla är vi olika men har en sak gemensamt – vi brinner för att göra våra kunder nöjda!

För att vi ska lyckas med detta har vi hela tiden ett stort engagemang i det vi gör och vi bryr oss om. Vi har ett starkt affärsmässigt fokus med sikte på att alla parter i en affär ska känna sig som vinnare och sist men inte minst så är vi nyfikna och ser värdet av att hela tiden lära nytt.

Är du redo att göra skillnad? Har du tålamod att arbeta i ett företag med utpräglad entreprenörsanda i stark tillväxt? Är du en engagerad, nyfiken och ödmjuk? Om så är fallet – skicka ett mail till jagvillhajobbet@novire.se och berätta om dig själv och varför du bör bli en av oss.

Göteborg - Engagerad teknisk förvaltare med projektkompetens

På Novi brinner vi för fastigheter, förvaltning och affärer! Som förvaltare jobbar du i ett nyfiket och kompetent team.

Vi söker dig som gillar att ta stort ansvar och att leda mindre bygg- och underhållsprojekt från ax till limpa! Du kommer att leda byggprojekt från tidig projektering fram till slutbesiktning. Projekten omfattar lokalanpassningar, investerings- underhålls- och ROT-projekt i bostäder och kommersiella fastigheter.

I din roll ansvarar du för byggsamordning och koordinering av samarbetspartners och arbetar med dokumentation, administration och fakturahantering kring projekten. Du har rollen som intern rådgivare mot förvaltnings- och uthyrningsavdelningen i byggnadstekniska frågor och håller dig uppdaterad inom lagar och bestämmelser för bygg- och fastighetsbranschen

Utöver detta kommer du att arbeta med teknisk förvaltning i team med kundvärd och kommersiell förvaltare och stöttar i samtliga teknik- och projektfrågeställningar rörande fastigheterna i aktuell fastighetsportfölj.  Portföljen innefattar i huvudsak kommersiella fastigheter med hög installationstäthet.
Du ansvarar för upprättande av budget, prognos och affärsplaner avseende teknik och underhållsprojekt samt ansvarar för uppföljning av hela kostnadssidan. Ansvaret omfattar även att löpande tillse att gällande myndighetskrav efterlevs. Du har daglig kontakt med hyresgäster och du har ansvar för upphandling och styrning av underentreprenörer.

Kompetens och erfarenhet

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för och erfarenhet av teknisk förvaltning och projektledning. Du bör ha minst ett par års erfarenhet av teknisk förvaltning och du bör även ha arbetat med projekt såsom hyresgästanpassningar, underhållsprojekt och liknande. Du har kunskaper inom fastighetsdrift och har arbetat med energifrågor, upphandlingar samt har förhandlingsvana. Det är också viktigt att du har kunskap om byggprocessen och nyckelaktiviteterna i de olika skedena samt kännedom om entreprenadjuridik. Vi ser gärna att du har en relevant teknisk högskoleutbildning eller KY-utbildning.

Personliga egenskaper

Som person är du självgående, engagerad och har ett personligt driv. Du är strukturerad och kan planera och organisera ditt arbete och du är en god administratör. Din roll innebär att du har många olika kontaktytor, både internt och externt, och det är därför viktigt att du har god social förmåga, service- och affärsförståelse och lätt för att samarbeta. Du är en god kommunikatör och uttrycka dig bra i tal och skrift. Eftersom tjänsten innebär vissa resor är körkort ett krav.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i centrala Göteborg.

För mer information och ansökan

Vill du veta mer om tjänsten – kontakta regionansvarig Jimmy Ronstad på 010-33 11 401.

Din ansökan skickar du till jagvillhajobbet@novire.se.

Välkommen med din ansökan!

Stockholm - Affärsdriven uthyrare med inriktning retail

På Novi brinner vi för fastigheter, förvaltning och affärer! Som uthyrare jobbar du i ett engagerat och nytänkande team.

Till vårt team som arbetar med internationella investerare söker vi en uthyrare med inriktning mot retail. I rollen kommer du att ansvara för uthyrning av främst butiker i centrala Stockholm samt på handelsplatser i Stockholmsområdet
och i Västerås och Uppsala. I rollen ingår också att samarbeta med och samordna kontakter med mäklare och Tenant rep i de fall detta förekommer. Du driver ett tätt och framgångsrikt samarbete med dina kollegor på förvaltning och projekt/teknik.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • Proaktivt och uppsökande arbete för att identifiera passande kunder
  • Analyserar och säkerställer lokalens förutsättningar för att hyras ut
  • Visning av lokaler
  • Förhandlar med intressenter och driver uthyrningsprocessen effektivt framåt
  • I samråd med kundansvarig – ta fram marknadsföringsaktiviteter för respektive objekt
  • Samråd med förvaltare om lämpliga lokalanpassningar och strategier
  • Du håller dig uppdaterad med hyresmarknaden avseende hyresnivåer, vakanser, trender samt håller löpande kontakt med företag verksamma inom tenant representation och mäklare
  • Löpande registrering och uppdatering av CRM-program samt att bistå förvaltare vid omförhandling och i samband med budgetarbete.
  • Upprätthålla goda relationer med intressenter och framtida kunder.
Kompetens och erfarenhet

Du har fastighetsmäklarutbildning, utbildning inom lantmäteri, ekonomi eller liknande och flera års erfarenhet av uthyrning från en roll som uthyrare, med upparbetat kontaktnät inom retail.
Du har god förhandlingsvana och erfarenhet av hyresförhandlingar. Du bör ha kunskaper i och förståelse för investeringskalkyler, ekonomi och kunskaper i hyresjuridik.
Som person är du strukturerad, har högt driv och ett affärsmässigt tänkande samt att du tydligt kan identifiera dig med våra värdeord.
Du har mycket god social och kommunikativ förmåga och du är bra på att samarbeta – en riktig team-player! För att trivas i rollen bör du ha stort intresse för sälj och marknadsföring och för fastigheter och fastighetsutveckling.

För mer information och ansökan

Vill du veta mer om tjänsten – kontakta HR-ansvarig Suzanne Tingwall på 010-33 11 319.

Din ansökan skickar du till jagvillhajobbet@novire.se.

Välkommen med din ansökan!

Här presenteras löpande de tjänster vi söker

På Novi brinner vi för fastigheter, förvaltning och affärer! Se ovan för de tjänster som är aktuella just nu.

Du är alltid välkommen att spontant skicka ditt intresse till jagvillhajobbet@novire.se.

Välkommen med din ansökan!

Har du allmänna frågor? Kontakta oss här.