Är du redo att göra skillnad?

Anta utmaningen och bli en del av vårt gäng som brinner för förändring och utveckling!

Vill du vara med och bygga ett nytt, unikt och modernt bolag inom fastighetsförvaltning?

På Novi har vi olika åldrar, bakgrunder, erfarenheter och personligheter. Vi kommer från olika företag och branscher och har olika lång erfarenhet från arbetslivet. Alla är vi olika men har en sak gemensamt – vi brinner för att göra våra kunder nöjda!

För att vi ska lyckas med detta har vi hela tiden ett stort engagemang i det vi gör och vi bryr oss om. Vi har ett starkt affärsmässigt fokus med sikte på att alla parter i en affär ska känna sig som vinnare och sist men inte minst så är vi nyfikna och ser värdet av att hela tiden lära nytt.

Är du redo att göra skillnad? Har du tålamod att arbeta i ett företag med utpräglad entreprenörsanda i stark tillväxt? Är du en engagerad, nyfiken och ödmjuk? Om så är fallet – skicka ett mail till jagvillhajobbet@novire.se och berätta om dig själv och varför du bör bli en av oss.

Engagerad och affärsdriven teknisk förvaltare- Göteborg

Vi söker dig som är nyfiken på teknik och brinner för tekniska lösningar och som vill vara med och bidra med dina kunskaper i ett nystartat, modernt och entreprenörsdrivet företag med starka ägare.
Du får en unik möjlighet att vara med i starten av ett bolag i stark tillväxt.

Arbetsuppgifter

Som teknisk förvaltare arbetar du i ett team med kundvärdar och kommersiella förvaltare och stöttar i samtliga teknik- och projektfrågeställningar
rörande fastigheterna i aktuell fastighetsportfölj.  Portföljen innefattar i huvudsak kommersiella fastigheter med hög installationstäthet.
Du ansvarar för upprättande av budget, prognos och affärsplaner avseende teknik och underhållsprojekt samt uppföljning av hela kostnadssidan.
I rollen ingår även att löpande tillse att gällande myndighetskrav efterlevs. Du har daglig kontakt med hyresgäster och ansvarar för upphandling
och styrning av entreprenörer.

Erfarenhet

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för teknisk förvaltning, har goda kunskaper inom fastighetsdrift och har arbetat med underhållsprojekt, energifrågor,
upphandlingar samt har förhandlingsvana. Vi ser gärna att du har en relevant teknisk högskoleutbildning eller KY-utbildning.

Vi arbetar i en modern IT-miljö vilket gör att du behöver ha god datavana och IT-förståelse och du bör vara van att arbeta både självständigt och i team.

Personliga egenskaper

Som person är du självgående och har ett personligt driv. Din roll innebär att du har många olika kontaktytor, både internt och externt,
och det är därför viktigt att du har god social förmåga och lätt för att samarbeta. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Då resor förekommer är B-körkort ett krav.

För mer information och ansökan

För mer information om tjänsten kontakta Jimmy Ronstad, tel: 010-33 11 401.

Skicka in din ansökan snarast möjligt till  jagvillhajobbet@novire.se.

Vi behandlar ansökningarna löpande.

Välkommen med din ansökan!

Här presenteras löpande de tjänster vi söker...

På Novi brinner vi för fastigheter, förvaltning och affärer!

Du är alltid välkommen att spontant skicka ditt intresse till jagvillhajobbet@novire.se.

Välkommen med din ansökan!

Har du allmänna frågor? Kontakta oss här.