Novi Real Estate tecknar nytt förvaltningsuppdrag med Niam i Stockholm

Novi Real Estate förvaltar The Dockworks & UNO

Novi har erhållit förvaltningsuppdraget för Niams två kontorsprojekt i Värtahamnen Stockholm, The Dockworks & UNO.

The Dockworks och Uno med närhet till både city och natur/vatten kommer totalt att bestå av 57 000 kvadratmeter kontor och hotell.  Projekten kommer som en ny destination i Stockholm att erbjuda en Mötesplats som attraherar den moderna människans alla behov och krav.  

Byggstart i Dockworks beräknas ske i Q1 2021 med inflyttning hösten 2023. I kontorsprojektet UNO har man i Niams befintliga fastighet genomfört en totalrenovering av 7 500 kvadratmeter kontor. De första hyresgästerna flyttar in nu i Juni och ca 5 800 kvm kvarstår att hyra ut. Utöver kontoren i UNO inrymmer även denna byggnad hotell Scandic Ariadne med 280 rum, konferens och restaurang.


Henrik Gerdin, Fund Manager Niam säger:
– Vi är mycket glada över att starta vårt samarbete med Novi i detta omfattande förvaltningsuppdrag.

Kinga Kinnunen, förvaltningsansvarig på Novi säger:
– Vi är väldigt glada och stolta att få jobba tillsammans med Niam och Cushman Wakefield i dessa prestigeprojekt med fokus på hållbarhet och nytänkande i såväl projekt- som förvaltningsfas.

 

Om Novi Real Estate

Novi Real Estate erbjuder tjänster inom externförvaltning av fastigheter och är en långsiktig och konkurrenskraftig aktör på förvaltningsmarknaden. Med stabila och finansiellt starka ägare tillför vi kompetens och kunskap till branschen. Våra ägare och partners har lång erfarenhet av att utveckla uppdrag, organisationer och bolag. Novi har idag ett 40-tal medarbetare med huvudkontor på Blasieholmen i centrala Stockholm och regionkontor i centrala Göteborg. Läs mer på www.novire.se

Serviceanmälan