Novi hyr ut till Dollarstore

Novi Real Estate hyr ut 3001 kvm till Dollarstore i Uppsala.

Novi Real Estate och fastighetsägaren Patrizia Sweden AB välkomnar Dollarstore, som hyr 3 001 kvm, till handelsplatsen Stenhagen i Uppsala.

Novi Real Estate har tillsammans med sin uppdragsgivare Patrizia Sweden AB hyrt ut 3 001 kvadratmeter på handelsplatsen Stenhagen, fastigheten Berthåga 11:20, i Uppsala. Dollarstore öppnar i februari nästa år och kommer då att öppna sin andra butik i Uppsala på kort tid.

” Stenhagen erbjuder ett utmärkt läge för vårt koncept med god tillgänglighet för våra kunder och många goda grannar. Vi är stolta över att nu kunna storsatsa på Uppsala i och med etablering av denna och ytterligare en butik som båda öppnar i början av nästa år”, säger Fredrik Holmström, etableringsansvarig på Dollarstore.

”Vi är väldigt glada och förväntansfulla över Dollarstores etablering på handelsplatsen. Dollarstore kommer att komplettera befintliga hyresgäster väl och det är känns roligt att kunna erbjuda våra besökare fler efterfrågade och framgångsrika butikskoncept. För en liten tid sedan öppnade även Multimat, en livsmedelsbutik med inriktning mot orientaliska produkter, vilket har varit väldigt uppskattat” säger Anna Smith, kundansvarig på Novi Real Estate.

Kontaktpersoner
Fredrik Lindén, Uthyrningsansvarig, Novi Real Estate AB
+46 10 33 11 340
fredrik.linden@novire.se

Anna Smith, Kundansvarig, Novi Real Estate AB
+46 10 33 11 331
anna.smith@novire.se