Allianz – Novi utökar med nytt förvaltningsuppdrag

Novi har tillsammans med Areim fått nytt uppdrag av Allianz.

Novi Real Estate och Areim har fått i uppdrag av den tyska försäkringsjätten Allianz att tillsammans förvalta fastigheten Gångaren 11 på Kungsholmen i Stockholm.

Gångaren 11 är en fastighet på ca 30 000 kvm kontor, fullt uthyrd till Skandia. Areim kommer att ansvara för den strategiska rådgivningen gällande fastigheten och därmed verka tillsammans med Allianz Real Estate Group på den svenska marknaden. Novis del omfattar kommersiell, teknisk och ekonomisk förvaltning. Uppdraget påbörjades den 1 oktober.

”Vi är väldigt glada och stolta över förtroendet som Allianz visar oss. Det är en jättefin fastighet och vi ser fram emot att förvalta både den och hyresgästrelationen på bästa sätt. Det är också väldigt roligt att få samarbeta med Areim som är Asset Manager för fastigheten”, säger Anna Smith, Kundansvarig för Allianz på Novi Real Estate.

”Vi åtar oss ibland rådgivningsuppdrag för befintliga investerare och samarbetspartners och hjälper därför gärna till när Allianz återigen direktinvesterar på den svenska marknaden. Att Skandias huvudkontor ligger i fastigheten gör det till ett extra intressant uppdrag och det är en väl omhändertagen fastighet som AMF lämnar över”, säger Peter Salmén, Asset Manager på Areim.

 

Kontaktperson
Anna Smith, Kundansvarig, Novi Real Estate AB
+46 10 33 11 331
anna.smith@novire.se

 

 

 

 

 

 

Serviceanmälan