Novi Real Estate växer med Allianz

Novi Real Estate växer med Allianz Real Estate GmbH i Finland

Novi Real Estate har tillsammans med sin finska partner Juhola OY erhållit ett förvaltningsuppdrag av Allianz Real Estate GmbH i Finland. Uppdraget avser förvaltning av kontorsfastigheten Eteläesplanadi 2 i centrala Helsingfors.

Eteläesplanadi 2 är en kontorsfastighet med butiker i gatuplan som ligger i absolut bästa läge i centrala Helsingfors. Uppdraget omfattar ekonomisk, kommersiell och teknisk förvaltning och kommer operativt att utföras av Novis finska samarbetspartner Juhola OY. Novis roll kommer att vara att agera samordnare och strategiskt stöd i utvecklingen av uppdraget. Uppdraget påbörjas den 1 januari 2020.

”Vi är väldigt glada och stolta över att Allianz Real Estate GmbH vill fortsätta med oss som sin förvaltningspartner och växa tillsammans med oss i Norden. Vi har under senaste åren identifierat partners i samtliga nordiska länder för att kunna växa med våra kunder. Det känns därför extra roligt att nu få vårt första uppdrag utanför Sverige och att nyttja vårt partnerskap med Juhola OY i Finland.” säger Marie Bucht, VD på Novi Real Estate.

– Vi är mycket glada över att starta vårt samarbete med både Novi och Allianz Real Estate GmbH för att erbjuda bästa möjliga fastighetsförvaltningstjänst i Finland. Vi anser att detta nya uppdrag är ett bra komplement till vår befintliga utländska kundkrets och ett starkt exempel på framgången för vår nyligen reviderade företagsstrategi.
– Vi ser fram emot att arbeta med både Novi och Allianz Real Estate GmbH i detta uppdrag och i samband med möjliga framtida möjligheter, säger Aleksi Aitala, vd och partner för Juhola Asset Management

 

Kontaktperson

Marie Bucht, VD, Novi Real Estate AB
+46 10 33 11 301
marie.bucht@novire.se

 

Om Novi Real Estate

Novi Real Estate erbjuder tjänster inom externförvaltning av fastigheter och är en långsiktig och konkurrenskraftig aktör på förvaltningsmarknaden. Med stabila och finansiellt starka ägare tillför vi kompetens och kunskap till branschen. Våra ägare och partners har lång erfarenhet av att utveckla uppdrag, organisationer och bolag. Novi har idag ett 40-tal medarbetare med huvudkontor på Blasieholmen i centrala Stockholm och regionkontor i centrala Göteborg. Läs mer på www.novire.se

Serviceanmälan