Novi fyller upp fastighet i Hässelby

Novi Real Estate fyller upp Åkermyntan 9, Åkermyntan centrum

Novi Real Estate har tillsammans med Artmax fyllt Åkermyntan centrum i fastigheten Åkermyntan 9 i Hässelby. Centrumet som invigdes av Olof Palme 1977 är Hässelby Villastads egna lokala centrum för dagliga ärenden och service. Artmax förvärvade fastigheten från Citycon under 2018.

Novi Real Estate har på uppdrag av Artmax hyrt ut vakanta butiksytor i Åkermyntan Centrum. Imix hyr sista vakanta ytan som medför att Åkermyntan Centrum nu blir fullt uthyrd. I fastigheten finns förutom konditori, frisör och träningsanläggning även hyresgäster som Ica, Lidl, Fastighetsbyrån och Apoteksgruppen.

”Det är kul att Imix nu öppnar i Åkermyntan och därmed kompletterar det breda utbud av butiker och verksamheter i centrumet. Imix arbetar med starka och välkända varumärken för att säkerställa bästa möjliga kvalité gentemot kund. En butik där kunden ska kunna hitta det mesta under ett och samma tak. Imix kommer att slå upp sina portar den 1 juni”, säger Fredrik Lindén, uthyrningschef på Novi Real Estate.

”Det är toppen att Åkermyntan nu är fullt uthyrd och det goda samarbetet med Novi har lett till en bra mix av butiker och verksamheter i Åkermyntan! Lokala centrum som Åkermyntan har en viktig samhällsfunktion att fylla”, säger Andreas Wik, Asset Management Director på Artmax AB.

Serviceanmälan