Tillbaka till nyheter

Novier hyr ut butikslokal till Klättermusen i Stockholm

Novier har hyrt ut ca 119 kvm till Klättermusen beläget på Norrlandsgatan 11, inom ramen för uthyrningsuppdraget för Stockholms Byggnadsförening.

Pressmeddelanden • april 23, 2024

Klättermusen är känd för sin tillverkning av sofistikerad klätterutrustning med fokus på användarvänlighet, extrem hållbarhet och miljömedvetenhet. Bolaget grundades 1975 av en grupp entusiastiska klättrare i Åre och deras butik är den första i Sverige.

Fastigheten Hästen 25 är strategiskt belägen i det populära shoppingområdet vid Hamngatan och Biblioteksstan i Stockholm. Butikens planerade öppning är under sommaren 2024.

”Vi är glada över att öppna vår första Klättermusen-butik inom ramen för vårt retail-butikskoncept där den lokala miljön står i fokus.

Belägen i en pulserande och mångfacetterad del av staden, med en långvarig tradition av handel, återspeglar vår butik vår detaljfokuserade filosofi och fungerar som en katalysator för att inspirera andra att omfamna sin egen unikhet.

Med vår flagship-butik i Sverige strävar vi efter att välkomna både gamla och nya vänner till en plats som uppmuntrar till samhörighet, främjar självständigt tänkande och utforskar den sanna innebörden av bergsklättring”.

- säger Ida Holmen, global marknadschef på Klättermusen

”Klättermusen passar klockrent i detta läge med flera bra grannar längs gatan, en perfect match helt enkelt ”. 

- säger Fredrik Lindén, Head of Leasing, Property Asset Management på Novier.

Fredrik Lindén

Head of Leasing Property Asset Management, Partner, Property Asset Management